Ga naar de inhoud
Home » Blog » Frans Bauer & Laurens van Wessel schrijven de nieuwe zomersingle voor Anthony.

Frans Bauer & Laurens van Wessel schrijven de nieuwe zomersingle voor Anthony.

Al meer dan 15 jaar brengt volkszanger Anthony ‘eigen repertoire’ op de markt. Destijds vormde zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ het formele vertrekpunt van zijn muzikale carrière. Al binnen een paar jaar tekende Anthony ook voor de release van zijn allereerste album welk zou leiden tot het tekenen van zijn eerste platencontract. Inmiddels zijn we 16 jaar verder en overziet Anthony, die als 9-jarig jochie voor het eerst een podium beklom, een imposante reeks aan singles en albums (meer als 100 liedjes op cd uitgebracht).
Na mooie, gevoelige, gezellige maar ook uptempo singles als ‘Rode Rozen’, ‘We Dansen Op Volle Kracht’, ’Toen Ik Alles’, ‘Lucille’ en ‘Dit Is Liefde’ van vorig jaar, laat Anthony nu de zomer ontbranden met een grote verrassing; Frans Bauer kwam met het idee om ‘La Bamba’ op de plaat te zetten en dus nam Anthony plaats achter de microfoon in de studio. Laurens van Wessel & Frans Bauer tekenden dus voor de produktie van de Nederlandstalige uitvoering van deze wereldhit.          
Insiders weten het zeker; Deze ‘La Bamba’, een zinderend swingende radioplaat die ook het volk in de kroegen in vervoering gaat brengen, is dé ideale start van de zomer!