Ga naar de inhoud
Home » Blog » Frans Bauer schrijft nieuw lied voor Anthony

Frans Bauer schrijft nieuw lied voor Anthony

De 39-jarige volkszanger Anthony behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die meer dan honderd ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan.

De Bredanaar staat zowel met tape als met liveband op de podia en heeft daarnaast in de afgelopen vijftien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht.

Naast vele sololiedjes nam Anthony ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Zo nam hij in het verleden al nummers op van Jacques Herb en Pierre Kartner terwijl Frans Bauer de laatste jaren steeds tekent voor de liedjes van Anthony.

Na singles als ‘Het maakt niets uit’, ‘Dans toch met mij’, ‘Verdrinken in je ogen’, ‘Rode Rozen’,  ‘We dansen op volle kracht’, ‘Toen ik alles’ en ’Lucille’ van vorig jaar, komt volkszanger Anthony nu wederom met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Dit is liefde’.

Zoals vertrouwd is ook deze single van Anthony opgenomen in de Wesco Studio van Laurens van Wessel.

Nu de dagen weer korter worden en de gezelligheid binnenshuis weer een grotere rol krijgt, dan zal ‘Dit is liefde’, de sfeervolle, gezellige en verwarmende volkse meezinger van Anthony hierbij niet misstaan als muzikale bijdrage.

De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Anthony en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd evenals die met Rood-Hit-Blauw produkties!